Kontor i Västerås

Kontor i Västerås

Malina Gustafsson Inredning, Kontor

Just nu kan vi erbjuda drömkontor hos oss. Fantastiska rum med anor, mitt i naturen, lugna oaser och flödande kreativitet. Vet du något företag som skulle älska att jobba i vår miljö? Tipsa, dela och sprid gärna! Läs mer om våra kontor på Johannisbergs Herrgård i Västerås här. 

Gustaf Oscarson, Malina Gustafsson och Angeliqa Mejstedt (Vandringsbloggen)

Sveriges största vandrings-blogg på besök

Malina Gustafsson Drömkonferens, Föreläsare, Kontor

Idag har vi haft besök av coola Angelica som driver Vandringsbloggen – Sveriges största vandringsblogg. Vi har bland annat pratat spännande konferensaktiviteter och drömkontor. Wow, vilken inspirationsboost! Vi bara älskar människor som vill förändra världen. Vi ser fram emot att hänga mer med dig! Ni vet väl att vi även erbjuder kontor i Västerås? Och inte vilket kontor som helst …

12715721_487970041395594_4919757880815936476_n

Sökes: Mälardalens roligaste företag

Malina Gustafsson Kontor

Full fart på Dream Valley med visningar av våra lokaler. Vill du också ha kontor i en riktigt kreativ och härlig herrgårdsmiljö precis vid Mälaren? Kontakta mig: malina@dreamvalley.se Dela gärna och hjälp oss att hitta Mälardalens roligaste företag!

Dream Valley - Kontor

Nya kontorsgäster

Malina Gustafsson Just nu, Kontor

Idag välkomnar vi Growin och MittFöretag.com som nya magiska hyresgäster på Dream Valley. Så här fint är deras kontor. Vill du också hyra kontor i Sveriges mest inspirerande kontorsmiljö? Skriv några sköna rader till malina@dreamvalley.se.