Kontor i Västerås

Kontor i Västerås

Malina Gustafsson Inredning, Kontor

Just nu kan vi erbjuda drömkontor hos oss. Fantastiska rum med anor, mitt i naturen, lugna oaser och flödande kreativitet. Vet du något företag som skulle älska att jobba i vår miljö? Tipsa, dela och sprid gärna! Läs mer om våra kontor på Johannisbergs Herrgård i Västerås här. 

Konferens i Västerås

Konferens i Västerås

Malina Gustafsson Drömkonferens, Festlokal, Inredning

Konferens i vårt konferensrum Pink Passion idag. När vi skapade Pink Passion tänkte vi på kreativa människor med fluffiga drömmar och jag tror att vi har prickat helt rätt gäster idag. Boka din konferens hos oss på Johannisbergs Herrgård i Västerås här. 

26850510_805337306325531_9006779401327052788_o

Just nu i hjärtat av Herrgården

Malina Gustafsson Inredning

Den här veckan har vi påbörjat installation av bergvärme i herrgården. Det blir så snyggt med alla kopparrör – det är viktig att även pannrummet är stiligt så klart.

Mötesrum på herrgård i Västerås

Mötesrum på Herrgård

Malina Gustafsson Drömkonferens, Festlokal, Inredning

Mötesdag på en snötäckt Johannisbergs Herrgård. Våra gäster njuter i vårt konferensrum Freaky Fabulous. Här kan du också boka ditt nästa möte, konferens eller event på Johannisbergs Herrgård i Västerås. 

Möte på Johannisbergs Herrgård i Västerås

Fullbokat med möten

Malina Gustafsson Drömkonferens, Inredning

Höst ute – mys inne.  Idag har det varit fullbokat med möten hela dagen här på Johannisbergs Herrgård. Underbara höst! Vill du också boka ditt nästa möte på Johannisbergs Herrgård i Västerås? Klicka här.