Charlie Söderberg och Gustaf Oscarson

På turné med Charlie Söderberg

Malina Gustafsson Drömkonferens, Föreläsare

Du har väl inte missat att vi just nu är på turné med evenemanget ”Så bygger du ditt drömföretag”. Tillsammans med Charlie Söderberg och vår alldeles egna Gustaf Oscarson inspirerar vi företagare i hela landet att skapa sina drömliv. Den här veckan besöker vi Linköping, Karlstad och Upplands-Bro – vi ses!

Gustaf Oscarson, Malina Gustafsson och Angeliqa Mejstedt (Vandringsbloggen)

Sveriges största vandrings-blogg på besök

Malina Gustafsson Drömkonferens, Föreläsare, Kontor

Idag har vi haft besök av coola Angelica som driver Vandringsbloggen – Sveriges största vandringsblogg. Vi har bland annat pratat spännande konferensaktiviteter och drömkontor. Wow, vilken inspirationsboost! Vi bara älskar människor som vill förändra världen. Vi ser fram emot att hänga mer med dig! Ni vet väl att vi även erbjuder kontor i Västerås? Och inte vilket kontor som helst …

Charlie Söderberg - Dream Valley på Johannisbergs Herrgård kontor och konferens i Västerås

100 företagare på event med Charlie Söderberg

Malina Gustafsson Drömkonferens, Föreläsare

Turnéavslutning för evenemanget ”Så bygger du ditt drömföretag” i Eskilstuna idag. 100 företagare på plats och inspiration deluxe. Tack till det här magiska gänget för en lyckad turné! Vi ses i höst igen!  fr.v Carl Oscarson (Hyrexperten), Gustaf Oscarson, Charlie Söderberg och Malina Gustafsson (Dream Valley).

Carolina Kluft och Gustaf Oscarson

Inspirations- föreläsning med Carolina Klüft

Malina Gustafsson Föreläsare

Psst! Om du missat att vår alldeles egna Gustaf briljerade som moderator på Näringslivetsdag i Haninge i förra veckan med bland annat coola Carolina Klüft, så kan vi berätta att det blev succé! Vi älskar att hänga med inspirerande människor. Och Klüft, du är varmt välkommen till Dream Valley anytime!

Andreas Carlsson

Avslutning med Andreas Carlsson

Malina Gustafsson Drömkonferens, Föreläsare

It’s a wrap! Grym final av evenemangsturnén ”Stjärnföretagarens 15 hemligheter” i Stockholm igår. Närmare 200 laddade företagare på plats och det här gänget levererade på topp. Andreas Carlsson och vår egen Gustaf Oscarson gav inspiration deluxe med sina föreläsningar. Tusen tack för det här året!