DRÖMKONFERENS PÅ DREAM VALLEY

Herrgårdsmiljö och galenskap – en värld långt i från dussinkonferensen

Magiska möten och drömkonferenser


Drömmer du precis som vi om att skapa magi? Då hälsar vi dig varmt välkommen till Dream Valley. Här njuter vi varje dag av att skapa drömkonferenser värdiga alla fantastiska människor med härliga idéer – ett hem för er som vill och vågar tänka nytt.

Du hittar Dream Valley på Johannisbergs Herrgård, ett stenkast från Mälaren och ett något längre stenkast från Västerås centrum. Om du har en riktigt bra kastarm kan det också sägas ligga ett stenkast från Stockholm (i alla fall 52 minuter med tåg). Herrgården har anor från Gustav Vasas tid, och den nuvarande byggnaden uppfördes ungefär 1760. Här har baroner och annat löst folk härjat under århundraden, och i väggarna sitter såväl en maffig historia (som vi gärna berättar) som ett och annat herrgårdsväsen.

Välkommen hem till just er drömkonferens på Dream Valley.

Vision

Dream Valley ska vara Skandinaviens (eller vad sjutton, världens!) mest visionära miljö för människor som vill skapa magi. Vi kallar det drömkonferens!

Mer konkret?

Alright, vi snackar konferens- och evenemangslokaler ”to die for” och skräddarsydda upplägg som vi själva älskar (och hoppas att du ska känna likadant). 4,7 av 5 i snittbetyg från våra kunder. Jippie!

Och vilka är vi?

Dream Valley ägs och drivs av entreprenörsparet Malina Gustafsson och Gustaf Oscarson. Båda älskar galna idéer, visionära miljöer och människor som vågar tänka nya tankar. Ska vi ändå tänka kan vi lika gärna tänka stort, så att säga.

50 shades of… Dream Valley


dv-instagram

Press & media


Bilder för fri publicering och kontaktuppgifter för intervjuer. Här finns allt. Är du intresserad av att använda Dream Valley som miljö vid inspelningar och fotograferingar? Ring!